Camelidynamics

Julie Taylor-Browne

Julie Taylor-Brown,
Lör-sön 11-12 september 2010

För fjärde gången har vi glädjen att hälsa Julie Taylor-Browne välkommen! ”Gamla” elever som vill uppdatera sig och finslipa sina kunskaper såväl som nya elever som är nyfikna på denna hanteringsmetod och sätt att tänka, är alla lika välkomna.

Julie är dessutom så mycket mer än ”bara” utbildad i Camelidynamics. Hon är en levande kunskapsbank, ett bollplank och en oerhört intressant diskussionspartner. Funderar du över någon camelidfråga kan du passa på att prata med Julie under kursen.

Eftersom vi numera även är stolta ägare till en underbar lama som snart intar vår gård har vi för första gången nöjet att kunna erbjuda lamaägare möjlighet att träna s a s ”på rätt storlek”!
Även om tekniken i princip är densamma för alpackor och lamor känns det naturligtvis lite annorlunda att hantera lamor...

Tidpunkt: lördag och söndag 11-12 september 2010, kl 9-16
Plats: Österlen Alpacka, Simrishamn
Kursavgift: 2 550:- plus moms.
Anmälan/information: alpacanordica@alpacka.se eller
telefon 0414-101 52 eller 0730-92 87 57.

I priset ingår två rejäla luncher samt förfriskningar. Anmälningsavgift ingår med 500:-, resterande belopp betalas senast den 15 augusti. Vid avbokning före 15 augusti återfås betald kursavgift minus anmälningsavgiften. Ingen återbetalning vid avbokning efter 15 augusti.

I begränsad utsträckning finns möjlighet att ta med egna alpackor/lamor. Kontakta oss i så fall.

Kursen hålls som vanligt på engelska och vi brukar inte direktöversätta men självklart hjälper vi till om det skulle uppstå språkliga förbistringar. Julie talar en mycket lättförstådd engelska och har dessutom ett väl fungerande kroppsspråk så det brukar inte vara några problem!

Beträffande övernattningsmöjligheter rekommenderar vi byns vandrarhem Bengtssons Loge, 2 minuters promenad från vår gård. Ett annat mycket bra alternativ är Torsborgs B&B, lite lagom långt bort. För fler förslag se Simrishamns turistbyrå.

Hjärtligt välkommen till
en intressant och givande helg!

Läs rapporten från kursen 2011 >>

© Österlen Alpacka

Österlen Alpacka
Den Gamla Möllegården
Gröstorp
272 94 Simrishamn
+46 (0)730-92 87 57
info@alpacka.se